Despre noi

Nici nu mai știu sigur când am purtat aparat dentar. Eram încă la radio, deci undeva prin 2006-2007. Am purtat Damon, apoi Invisalign, pentru că mă stresa aspectul de „metal mouth” și credeam că va râde toată lumea de mine.

Am avut Herbst și am încheiat abrupt tratamentul, pentru că am plecat în State câte 6 luni, timp de 3 ani, și e cam greu să faci ortodonție pe un pacient care e mai mult plecat decât în țară.

Mi-am amintit de articolele pe care le scriam pe atunci și de tot ce am citit în perioada respectivă, așa că am decis că, dacă tot sunt atât de doxa de materie, să mai ofer niște informații celor care sunt interesați de un aparat dentar.

Nu sunt ortodont, deci luați toate informațiile acestea doar ca un început de educație în acest domeniu și discutați în detaliu cu ortodontul vostru. Pentru că nu am o clinică și nu vând nimic, datele pe care le ofer sunt sincere și fără ocolișuri.

AparatDentar.net este pentru pacienții de ortodonție

În peste 10 ani de când mă preocupă subiectul, am discutat cu mulți pacienți, care sunt speriați de tratamentul ortodontic. Dacă le mai și arăți un aparat Herbst, o iau la fugă pe coclauri.

Chiar dacă tratamentul ortodontic se bazează pe tot felul de aparate și dispozitive care arată înspăimântător, disconfortul este minimal, iar un ortodont bun va face timpul să treacă repede, fără dureri și cu rezultate senzaționale.

Deci, dacă aveți nevoie de acest tratament, nu stați deoparte.

Dacă aveți copii cu ocluzie incorectă sau dinți înghesuiți, faceți un efort și platiți un tratament ortodontic. Costă destul de mult (aveți și o listă orientativă de prețuri pentru aparatele dentare), dar majoritatea clinicilor oferă planuri de plată în rate. MERITĂ!

AparatDentar.net este pentru ortodonți

Am construit această comunitate pentru a ajuta și ortodonții din toate orașele României să se promoveze și să ajungă la pacienții care le caută serviciile.

Listarea în Aparat Dentar este rezervată clinicilor ortodontice și costă doar 150 Euro pe an. Aceasta înseamnă puțin peste 40 de eurocenți pe ziua în care vă promovați într-unul dintre cele mai profesioniste ghiduri de ortodonție din România.